FÉG gázkészülék szerviz
Gyors, megbízható szolgáltatás
FÉG gázkazán, vízmelegítő javítás, karbantartás, felújítás garanciával
Őrlángos falikazán, gázkazán, átfolyós vízmelegítő felújítása kedvező áron, előnyös megoldás egy új készülék felszereltetése helyett, elkerülheti az időigényes és problémás engedélyeztetést. FÉG C12, C18, C21, C24, C30, C40, ZC18, V4, ZV4 típusokat vállaljuk, 20-35+ éves készülékek üzemben tartása.

Felújítás és tisztítás a gazdaságosabb működésért!

Felújítás és tisztítás a gazdaságosabb működésért! Budapest

Felújítás és tisztítás a gazdaságosabb működésért! Budapest XXI. kerület Csepel

Cégünk a gázkészülékek, elsősorban a gázkazánok komplex javításával, karbantartásával és szerelésével foglalkozunk. Fő profilunkba a Cirkó tisztítás és a FÉG gázkazánok felújítása, javítása, valamint a gázbojler javítás és csere tartozik.

Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a gázkazánok teljes körű diagnosztizálását, javítását és felújítását, így hosszú élettartamot és biztonságos működést garantálva. Szakembereink precíz munkájának köszönhetően gépeitek újra eredeti teljesítményüket nyújtják.

Fő profilunk a FÉG gázkészülékek felújítása, ugyanis ezekre a leggyakrabban szereljük be új égésteret és égésszabályozót, amivel gyakran megmenthetjük a sokszor 10-15 éves kazánokat a cserétől.
A Cirkó tisztítás rendszeres elvégzése fontos ahhoz, hogy a gázkazán maximális hatásfokkal üzemeljen - ezért mi évente egyszer ajánljuk ügyfeleinknek.

Ha gázkészüléke gondot okoz, kérjük bizalommal forduljon hozzánk, a felújítás- és javításszakértőkhöz!

FÉG gázkészülék szerelő:
Miért éri meg eredeti alkatrészekkel javítani? Az eredeti gyártó által tervezett alkatrészekkel biztosított a legmagasabb hatásfok és megbízhatóság hosszú távon.

Cirkó tisztítás:
Mennyire ajánlott időnként elvégezni? Legalább évente egyszer, hiszen ha a kémény nem tiszta, csökkenti a készülék hatásfokát és fokozottan veszélyes is lehet.

Vízmelegítő szerelő:
Mikor érdemes kicserélni inkább, mint felújítani? 12-15 év után ajánlott inkább az új, energiahatékony készülékekre cserélni a régit, nem éri meg a javítás.

Reméljük, válaszaink tisztázták kérdéseiteket. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy javításra, szerelésre volna szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Örömmel állunk rendelkezésére.Ahogy közeledünk a hidegebb hónapokhoz, a gázkazán meghibásodása valódi rémálommá válhat. Egy jól működő fűtési rendszer elengedhetetlen a kényelmes és biztonságos otthonért, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő karbantartást és javítást biztosítsunk. Itt jön képbe a mi szakértő csapatunk, hogySegítsünk Önnek túljutni a gázkazán problémáin, és biztosítsuk, hogy a fűtési szezon gördülékenyen és melegséggel teli legyen.
A gázkazán a legfontosabb eleme az otthoni fűtési rendszernek, és egyetlen apró hiba is komoly kellemetlenségeket okozhat. Legyen szó akár egy elakadt gyújtóról, szivárgásról vagy a kazán teljes leállásáról, csapatunk minden egyes problémára megtalálja a megfelelő megoldást. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gázkazánok javításában és karbantartásában, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják, majd orvosolják a felmerülő problémákat.
A gázkazán javítása azonban nem csak a hiba elhárításáról szól. Célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, ezért elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú munkavégzés és az átláthatóság mellett. Minden egyes beavatkozás előtt részletes felmérést végzünk, hogy pontosan megértsük a problémát, és tájékoztassuk Önt a szükséges lépésekről. Ezután tiszta és érthető árajánlatot adunk, hogy ne érje meglepetés a végső számlát illetően.
Nem csak a javítási munkálatokra összpontosítunk, hanem arra is, hogy megelőzzük a jövőbeli problémákat. Szakértőink alapos diagnosztikai ellenőrzéseket végeznek, hogy felderítsék a potenciális problémaforrásokat, és javaslatokat tegyenek a megelőző karbantartásra. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy gázkazánja hosszú évekig megbízhatóan és hatékonyan működjön, minimalizálva a váratlan meghibásodások kockázatát.
Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal, és folyamatosan törekszünk arra, hogy felülmúljuk az elvárásaikat. Csapatunk tagjai nem csak kiváló szakmai tudással rendelkeznek, hanem emberségességgel és empátiával is. Megértjük, hogy egy fűtési probléma milyen stresszt és kényelmetlenséget okozhat, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb és legkevesebb zökkenővel oldjuk meg a helyzetet.
Ne hagyja, hogy a gázkazán problémái elrontsák a fűtési szezont! Bízza ránk kazánja javítását és karbantartását, és tapasztalja meg a professzionális, megbízható és emberközpontú szolgáltatást, amely biztosítja, hogy Ön és családja melegségben és kényelemben élhessen az év hidegebb időszakaiban.

Mindenki számára ismerős a helyzet: a gázkazán váratlanul meghibásodik, és rögtön szembesülünk a kellemetlen valósággal - a javítás komoly anyagi terhet róhat ránk. Azonban ne essünk kétségbe! Vannak olyan szakemberek, akik képesek megoldani a problémát megfizethetően, anélkül, hogy túlzottan megterhelné a pénztárcánkat.
Sok ember úgy gondolja, hogy a gázkazán-javítás elkerülhetetlen ára a magas költség. Pedig ez téves elképzelés. Igaz, hogy a szakszerű javítás nem olcsó mulatság, de az igazán tapasztalt szakemberek képesek olyan megoldásokat találni, amelyek valóban megérik a befektetett pénzt.
Engedjék meg, hogy bemutassam, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, ha gázkazánunk javításra szorul. Elsősorban fontos, hogy a szakember alaposan megvizsgálja a berendezést, és feltárja a hiba pontos okát. Csak így lehet célzottan és hatékonyan elvégezni a javítást. Emellett a szakember felmérése segít abban is, hogy kiszűrjük a felesleges költségeket, és csak a valóban szükséges javításokat végezzük el.
Egy jó szakember nemcsak a problémát oldja meg, hanem a javítás költségét is optimalizálja. Például felhasználhat felújított, de minőségi alkatrészeket, amelyek jelentős megtakarítást jelenthetnek a teljes összeg tekintetében. Emellett a szakértelem és a tapasztalat lehetővé teszi, hogy a javítás időtartama is csökkenjen, így az munkadíjak is alacsonyabbak lesznek.
Sokszor az is előfordul, hogy a kazán cseréje szükséges, de még ebben az esetben is érdemes szakember segítségét kérni. A szakember nemcsak a javítás, hanem a csere költségeit is képes optimalizálni. Ismerik a legjobb árakkal és legkedvezőbb konstrukciókkal rendelkező beszállítókat, így olyan megoldást tudnak ajánlani, ami a leggazdaságosabb az ügyfél számára.

Gázkazán Felújítás és tisztítás
 • Gázszerelő
  Fég C12, C18, C21, C24, C30, C40, ZC18, V4, ZV4 típusú gázkazán és vízmelegítő javítása, felújítása, üzemben tartása.
  A fűtési szezonra felkészítő karbantartás, javítás előjegyzési ideje jelentősen megnövekedett, türelmüket kérjük, a városi közlekedés, parkolás nehézségei sem könnyítik meg a munkavégzést, új ügyfelek esetén gyakori, hogy az elhasználódott készülékek sokkal hosszabb időt igényelnek, mint a törzsügyfelek készülékei, ez is befolyásolja az elvállalható készülékek számát. Legyen előrelátó, ne maradjon le!
  Felújítással, javítással kapcsolatban kérem telefonon keressenek, mivel korrekt ajánlatot csak a körülmények és a helyszín, fűtési rendszer megismerése után tudok adni. Kérem, hogy az előző javításokról, mikor mi történt a készülékkel, szükséges hogy el tudják mondani, tehát csak akkor hívjon, ha tudja az előzményeket. Gyakran találkozunk már mások által történt javítási kísérletekkel, szakértelem, tapasztalat hiányából adódó sikertelen javításokkal, általában ezen készülékek javítása több időt, több alkatrészt igényel, mint egy egyszerű javítás, meg kell találni, mit rontott el az előző szerelő, mit hova állított el, milyen átalakításokat, barkács megoldásokat követett el, ezután tudjuk csak az eredeti hibát feltárni. Előfordul, hogy a fűtési rendszer hibájából, eldugulásából adódóan nem működik a készülék, csak úgy tudjuk megállapítani, ha a gázkészülék minden pontját átvizsgáljuk, ha hibát nem találunk, akkor a fűtési rendszer a hibás. Fűtési rendszer javítással, kiépítéssel, átalakítással, vízvezeték szereléssel a csőszerelők foglalkoznak, kizárólag Fég fali gázkazán és vízmelegítő javítást, felújítást végzünk.
  RÉGI, ŐRLÁNGOS VÍZMELEGÍTŐ, CIRKÓ, FALIKAZÁN, GÁZKAZÁN, JAVÍTÁS, SZERVIZ, SZERELŐ, SZERELÉS, FELÚJÍTÁS, KEDVEZŐ ÁRON, GYORSAN, GARANCIÁVAL.
  nézze meg a kezdőoldal alján található galériát, általunk felújított készülékek láthatók, kattintson a FÉG emblémára a bal felső sarokban.
  A FÉG legklasszikusabb terméke a FÉG Gázkonvektor . Kapható mind fali, mind álló kiszerelésben. A FÉG számos különböző méretű és fűtőerejű gázkonvektorokat gyárt, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbbet a különböző méretű helyiségekhez.

  Szerviz szolgáltatásaink segítenek, hogy konvektora optimális gázfogyasztás mellett hosszú élettartalmú legyen. Ezért szükséges legalább évente egyszer gázszerelő szakemberrel elvégeztetni a karbantartást, újbóli beszabályozást és biztonsági berendezések felülvizsgálatát. Ellenőriztetni kell gázszerelő szakemberrel a konvektor üzembiztos működését.
  Ne feledje, konvektora karbantartását, szerelését érdemes mindig gázszerelőre bízni, hiszen családja és saját biztonsága lehet a tét.
  Kéményes és parapetes konvektorral egyaránt foglalkozok!
  Minden általam elvégzett munkára garanciát vállalok.
  Célszerű minden évben fűtésszezon kezdetéig, egy gázkonvektor szerelő szakemberrel elvégeztetni a felülvizsgálatot és karbantartást.

  gázkészülék szerelő Fég szerviz Budapest gázkazán szerelő Fég szerviz Fég
  gázkazán Fég gázkonvektor javítás Fég gázkonvektor szerelés Fég gázkészülékek
  gázkonvektor szerelés konvektor szerelő gázkészülék szerelő Budapest konvektor
  szerelő Budapest gázkonvektor javítás konvektor szerelés gázkészülék Budapest
  gázkonvektor karbantartás gázkészülék ellenőrzés gázkonvektor ellenőrzés
  gázkazán tisztítás gázbojler szerelő Fég falikazán cirkó szerelő vízmelegítő
  Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor,
  vízmelegítő szerelő, vízmelegítő szerviz, vízmelegítő javítás, vízmelegítő felújítás, vízmelegítő szerelés, vízmelegítő szerelő mester, vízmelegítő szerelő II. vízmelegítő szerelő III. vízmelegítő szerelő I V. vízmelegítő szerelő VI. vízmelegítő szerelő VII. vízmelegítő szerelő VIII. vízmelegítő szerelő IX.vízmelegítő szerelő X. vízmelegítő szerelő XI. vízmelegítő szerelő XII. vízmelegítő szerelő XIII. vízmelegítő szerelő XIV. vízmelegítő szerelő XV. vízmelegítő szerelő XVI. vízmelegítő szerelő XVII. vízmelegítő szerelő XVIII. vízmelegítő szerelő XIX. vízmelegítő szerelő XX. vízmelegítő szerelő XXI. vízmelegítő szerelő XXII. vízmelegítő szerelő XXIII. vízmelegítő szerelő Budapest, megbízható vízmelegítő szerelő, vízmelegítő szerviz II. vízmelegítő szerviz III. vízmelegítő szerviz IV. vízmelegítő szerviz VI. vízmelegítő szerviz VII. vízmelegítő szerviz VIII. vízmelegítő szerviz IX. vízmelegítő szerviz X. vízmelegítő szerviz XI. vízmelegítő szerviz XII. vízmelegítő szerviz XIII. vízmelegítő szerviz XIV. vízmelegítő szerviz XV. vízmelegítő szerviz XVI. vízmelegítő szerviz XVII. vízmelegítő szerviz XVIII. vízmelegítő szerviz XIX. vízmelegítő szerviz XX. vízmelegítő szerviz XXI. vízmelegítő szerviz XXII. vízmelegítő szerviz XXIII. megbízható vízmelegítő szerviz, vízmelegítő szerviz Budapest, vízmelegítő javítás II. vízmelegítő javítás III. vízmelegítő javítás IV. vízmelegítő javítás VI. vízmelegítő javítás VII. vízmelegítő javítás VIII. vízmelegítő javítás IX. vízmelegítő javítás X. vízmelegítő javítás XI. vízmelegítő javítás XII. vízmelegítő javítás XIII. vízmelegítő javítás XIV. vízmelegítő javítás XV. vízmelegítő javítás XVI. vízmelegítő javítás XVII. vízmelegítő javítás XVIII. vízmelegítő javítás XIX. vízmelegítő javítás XX. vízmelegítő javítás XXI. vízmelegítő javítás XXII. vízmelegítő javítás XXIII. megbízható vízmelegítő javítás, vízmelegítő javítás Budapest, vízmelegítő szerelés II. vízmelegítő szerelés III. vízmelegítő szerelés IV. vízmelegítő szerelés VI. vízmelegítő szerelés VII. vízmelegítő szerelés VIII. vízmelegítő szerelés IX. vízmelegítő szerelés X. vízmelegítő szerelés XI. vízmelegítő szerelés XII. vízmelegítő szerelés XIII. vízmelegítő szerelés XIV. vízmelegítő szerelés XV. vízmelegítő szerelés XVI. vízmelegítő szerelés XVII. vízmelegítő szerelés XVIII. vízmelegítő szerelés XIX. vízmelegítő szerelés XX. vízmelegítő szerelés XXI. vízmelegítő szerelés XXII. vízmelegítő szerelés XIII. vízmelegítő szerelés Budapest, megbízható vízmelegítő szerelés, vízmelegítő szerelő mester II. vízmelegítő szerelő mester III. vízmelegítő szerelő mester IV. vízmelegítő szerelő mester VI. vízmelegítő szerelő mester VII. vízmelegítő szerelő mester VIII. vízmelegítő szerelő mester IX. vízmelegítő szerelő mester X. vízmelegítő szerelő mester XI. vízmelegítő szerelő mester XII. vízmelegítő szerelő mester XIII. vízmelegítő szerelő mester XIV. vízmelegítő szerelő mester XV. vízmelegítő szerelő mester XVI. vízmelegítő szerelő mester XVII. vízmelegítő szerelő mester XVIII. vízmelegítő szerelő mester XIX. vízmelegítő szerelő mester XX. vízmelegítő szerelő mester XXI. vízmelegítő szerelő mester XXII. vízmelegítő szerelő mester XXIII. megbízható vízmelegítő szerelő mester, vízmelegítő szerelő mester Budapest
  Fég cirkó felújítás, gázkészülék szerelő, gázkazán szerelő, gázkészülék szerviz, Fég gázszerelő, Fég cirkó szerelő, Fég gázkazán felújítás, Fég vízmelegítő felújítás, Fég V4 vízmelegítő felújítás, Fég v4 szerelő, Fég gázbojler szerelő cirkó szerviz Budapest
  gázszerelő 1. kerület Várkerület gázszerelő 10. kerület Kőbánya gázszerelő 11. kerület Újbuda gázszerelő 12. kerület Hegyvidék gázszerelő 13. kerület Angyalföld gázszerelő 14. kerület Zugló gázszerelő 15. kerület Rákospalota gázszerelő 16. kerület Mátyásföld gázszerelő 17. kerület Rákoskeresztúr gázszerelő 18. kerület Pestszentlőrinc gázszerelő 19. kerület Kispest gázszerelő 2. kerület Rózsadomb gázszerelő 20. kerület Pesterzsébet gázszerelő 21. kerület Csepel gázszerelő 22. kerület Budafok - Tétény gázszerelő 23. kerület Soroksár gázszerelő 3. kerület Óbuda - Békásmegyer gázszerelő 4. kerület Újpest gázszerelő 5. kerület Lipótváros gázszerelő 6. kerület Terézváros gázszerelő 7. kerület Erzsébetváros gázszerelő 8. kerület Józsefváros gázszerelő 9. kerület Ferencváros gázszerelő I. kerület Várkerület gázszerelő II. kerület Rózsadomb gázszerelő III. kerület Óbuda - Békásmegyer gázszerelő IV. kerület Újpest gázszerelő IX. kerület Ferencváros gázszerelő V. kerület Lipótváros gázszerelő VI. kerület Terézváros gázszerelő VII. kerület Erzsébetváros gázszerelő VIII. kerület Józsefváros gázszerelő X. kerület Kőbánya gázszerelő XI. kerület Újbuda gázszerelő XII. kerület Hegyvidék gázszerelő XIII. kerület Angyalföld gázszerelő XIV. kerület Zugló gázszerelő XIX. kerület Kispest gázszerelő XV. kerület Rákospalota gázszerelő XVI. kerület Mátyásföld gázszerelő XVII. kerület Rákoskeresztúr gázszerelő XVIII. kerület Pestszentlőrinc gázszerelő XX. kerület Pesterzsébet gázszerelő XXI. kerület Csepel gázszerelő XXII. kerület Budafok - Tétény gázszerelő XXIII. kerület Soroksár
 • Gázszerelés
  A FÉG egyik legnagyobb előnye, hogy hazai gyártmány. Ez azért jó, mert nincs gond az alkatrész-utánpótlással . Egy egzotikus külföldi gyártó esetén lehet, hogy napokba, vagy hetekbe telik egy elromlott alkatrész pótlása. FÉG gázkészülékek esetén ilyen baj nincs, a hibák döntő többsége pár órán belül elhárítható.

  Köszöntjük a FÉG gázkazán világában. A több évtizede működő, megbízható,
  mechanikus vezérlésű gázkészülékek már bizonyították tartósságukat. Küldetésünk,
  hogy ezek a gázkészülékek Budapesten még sok-sok évig működjenek az Önök
  megelégedettségére. FÉG szerviz kedvező árakon, több éves tapasztalattal!

  Fég cirkó felújítás, gázkészülék szerelő, gázkazán szerelő, gázkészülék szerviz, Fég gázszerelő, Fég cirkó szerelő, Fég gázkazán felújítás, Fég vízmelegítő felújítás, Fég V4 vízmelegítő felújítás, Fég v4 szerelő, Fég gázbojler szerelő cirkó szerviz Budapest
 • Gázkészülék szerelő
  FÉG gázkazán terén nagy tapasztalattal rendelkezünk, legjobb tudásunk szerint
  végezzük a munkánkat és szívesen állunk az Önök szolgálatára is. Ha meghibásodna
  Önnél a FÉG gázkazán, Fég vízmelegítő, vagy Fég gázkonvektor, akkor hívjon minket bizalommal, és a
  leghamarabb megjavítjuk gázkészülékét. Gázkészülék szerelő több éves
  tapasztalattal!

  Fég cirkó felújítás, gázkészülék szerelő, gázkazán szerelő, gázkészülék szerviz, Fég gázszerelő, Fég cirkó szerelő, Fég gázkazán felújítás, Fég vízmelegítő felújítás, Fég V4 vízmelegítő felújítás, Fég v4 szerelő, Fég gázbojler szerelő cirkó szerviz Budapest
 • Gázkészülék szerviz,
  1985 óta foglalkozunk FÉG gyártmányú gázkészülékek javításával, karbantartásával.
  2007-ben kezdtük el a teljeskörű készülék felújításokat átfolyós vízmelegítőkre és fali gázkazánokra szakosodva, csak őrlángos készülékekkel foglalkozunk.
  A több évtizedes tapasztalat garantálja a minőségi munkavégzést és megbízhatóságot.
  Gyors alkatrész ellátás, kedvező ár, garancia, több évtizedes gyakorlat
  kizárólag őrlángos FÉG készülékeket javítunk.

  A FÉG gázkazán szerelését valamint a karbantartását, FÉG szervizelését bízza
  mindig szakemberre! A családja és saját biztonsága érdekében, ne kezdje el Ön
  megjavítani saját konvektorait. Minden általunk elvégzett munkára teljes körű
  garanciát vállalunk. Gázszerelő profin szakszerűen.
 • FÉG CIRKÓ
  Fég C12, C18, C21, C24, C30, C40, ZC18, V4, ZV4 típusú gázkazán és vízmelegítő javítása, felújítása, üzemben tartása.
  Fég cirkó szerelő II. Fég cirkó szerelő III. Fég cirkó szerelő IV. Fég cirkó szerelő VI. Fég cirkó szerelő VII. Fég cirkó szerelő VIII. Fég cirkó szerelő IX. Fég cirkó szerelő X. Fég cirkó szerelő XI. Fég cirkó szerelő XII. Fég cirkó szerelő XIII. Fég cirkó szerelő XIV. Fég cirkó szerelő XV. Fég cirkó szerelő XVI. Fég cirkó szerelő XVII. Fég cirkó szerelő XVIII. Fég cirkó szerelő XIX. Fég cirkó szerelő XX. Fég cirkó szerelő XXI. Fég cirkó szerelő XXII. Fég cirkó szerelő XXIII. Fég cirkó szerelő BUDAPEST, MEGBÍZHATÓ Fég cirkó szerelő